PRESENTACIÓ

Taller de Números és el resultat de més de 20 anys dedicats a l'assessoria i consultoria de la petita empresa, autònoms i professionals. Aquesta dilatada experiència en un sector de constants canvis, ha motivat la nostra evolució estructural aconseguint uns serveis integrals altament personalitzats, de tota fiabilitat, màxima efectivitat i uns honoraris que són els més ajustats del mercat.

LA NOSTRA FILOSOFÍA

No som ni volem ser una assessoria de gran volum, ja que per nosaltres és essencial conèixer al client, la seva empresa i les seves necessitats, perquè és l'única manera de gestionar els seus interessos amb absoluta eficàcia i tranquilitat posterior.

 

Sabem la dedicació que necesita la seva empresa, per tant hem aconseguit que el temps que tingui que destinar-nos sigui el mínim imprescindible, fins i tot si ho desitja, li recollim i li tornem la seva documentació.

 

Com experts del sector de la petita empresa, som conscients de la dificultat que comporta aconseguir una rendibilitat acceptable, per aquest motiu, no tenim una minuta fixa, sino que estudiem amb detall el treball que ens genera cada client a fi  que el seu cost sigui el més just possible.